LOS Gruppen styrker satsingen innen el-kraftmarkedet

Rubbestadneset

1. september etableres LOS Power Service AS som et datterselskap av LOS Cable Solutions og blir dermed et nytt selskap i LOS Gruppen. LOS Cable Solutions har hatt en eventyrlig utvikling siden starten i 2018 og hadde en omsetning på 176 millioner kroner i 2021.

LOS Power Service skal i hovedsak satse på høyspentmontasje innen landanlegg og offshore inntil 420 kV. Daglig leder André Ånneland, som tidligere jobbet i LOS Elektro, forteller at selskapet også vil satse på fornybar energi og rammeavtaler både lokalt i Bergensregionen og nasjonalt.

Sterkere fagmiljø gir bedre konkurransekraft

– Med LOS Power Service ønsker LOS Gruppen å samle all sin kompetanse innen høyspentmontasje i ett selskap. Ved å legge til rette for et styrket fagmiljø og økt kapasitet, er målet vårt er å levere enda bedre tjenester og å styrke vår posisjon i det nasjonale el-kraftmarkedet, sier Jan Torstensen, styreleder i det nye selskapet som vil være operativt fra 1. september 2022. Kompetansen og kapasiteten innen høyspentmontasje vil ikke bare komme til nytte i våre egne prosjekter, vi vil også kunne tilby våre tjenester som montasjepartner lokalt og nasjonalt.

Nye arbeidsplasser

– El-kraftmarkedet er spennende for LOS Gruppen. Vi bygger satsingen på vår solide kompetanse, særlig innen effektiv prosjektledelse og den gode fleksibiliteten i vår organisasjon, sier Jakob Særsten, konsernleder i LOS Gruppen. Særsten forteller også at gjennom LOS Power Service ønsker konsernet å etablere enda flere trygge arbeidsplasser og å videreføre tradisjonen med å ta inn ungdommer som lærlinger.

Kontaktpersonar

Me ønskjer deg eit triveleg opphald her på Rubbestadneset!

Clement Stautland
Clement Stautland
Sales Manager, Wärtsilä
+47 931 88 112
clement.stautland@wartsila.com
Olav Urang
Olav Urang
Selgjar, LOS Marine
+47 901 64 690
olav.urang@los-marine.no